Drink Cool er første ute i Norge!
Drink Cool AS er først ute i Norge med flaskekartong, utrolig nok, og vi ønsker å tilby forbrukerne et mye mer miljøvennlig produkt enn hva de ellers må velge.
Les mer
Hvorfor støtte Drink Cool?
Plast finner du overalt, og tar du en titt utenfor vårt eget land der vi er ganske flinke til å resurkulere plast, så vil du se mange steder som er søplet helt ned. Drink Cool AS ønsker å reversere dette!
Les mer
cool vannkartong - et mer miljøvennlig valg
Drink Cool AS ble til fordi vi ønsker en mer miljøvennlig løsning for mange produkter vi bruker hver uke. I stedet for plastikkflaske kan du velge cool water som er pakket i en mer miljøvennlig innpakning. Investér i Drink Cool og bli med på revolusjonen du også.
Les mer
Tips til vaner som kan hjelpe deg å drikke mer vann
Mange vet at det å drikke vann gir en bedre hverdag, men ikke alle får det til. Her er noen tips til hvordan du kan drikke mer vann i løpet av din hverdag.
Les mer
Drikk vann ofte - men gjerne lite
Vann er noe av det viktigste vi trenger for å leve. Vi kan klare oss i svært mange dager og uker uten mat, men bare i kort tid uten vann. Kroppen vår består av ca 75% vann, og vi kjenner alle til følelsen av hodepine eller "trøkk i hodet" når vi har mangel på vann i kroppen.
Les mer
Hvorfor bør du drikke vann når du trener?
Vann er kanskje det viktigste i livet vårt. Det er ikke bare avgjørende for menneskelig overlevelse, men det spiller også en viktig rolle for å opprettholde god helse og velvære. Å drikke nok vann kan hjelpe deg med å holde deg frisk ved å holde kroppen hydrert og skylle ut giftstoffer fra systemet. I tillegg til det er det mange andre grunner til at vi bør drikke mer vann hver dag.
Les mer
5 fordeler med å drikke vann
De aller fleste vet at det er viktig å drikke nok vann i løpet av dagen, men mange vet ikke hvorfor. Her ser vi på noen av fordelene med å drikke nok vann.
Les mer